>> Programació gener

Posted on 01/01/2011

0


Schwarz presentaran “Espíritus del desierto, yo os invoco”

Dimecres 5

0h. Nit de reis amb… dj Ari Up. Gratuït

Dijous 6

0h. Dj Mackueing. Gratuït

Divendres 7

0h. dj Figa. Gratuït

Dissabte 8

0h. dj Dos Rombos. Gratuït

Dijous 13

23h. Nit Ta’Rumba: Trikitown + dj OGT. Gratuït

Trikitown neix després de la dissolució del grup de rumba mestissa El Clavel Marchito, dels quals queden en aquesta nova banda Migué “Er Maestro”, Ricard Freixas “Rikitaun” i el seu fundador Jordi “Gito Montoya”. Donant nous aires a la rumba i a tot el que es pugui “arrumbar”, escullen una direcció més canalla, introduint una bateria, tocada per Carles Badal, un baixista, Juan Lozano, i des d’Angola arriba Joao Balao a la percussió. Nous camins per la rumba, la festa ara s’anomena Trikitown.

Organitza: La Curiosa / dj OGT / Sala Zero

Divendres 14

0h. Superpandas dj’s. Gratuït

Dissabte 15

21h. Looking for an answer + Memest + Goldfish

(Grindcore/Metal/Stoner, Madrid/Tortosa/Barcelona)

Preu: 10€ (preu únic guixeta)

Looking for an answer és una de les bandes més representatives de l’actual panorama grindcore de la Península. Amb més d’una década de carrera artística actualment publiquen els seus treballs a Relapse Records. A més a més dos dels components de la banda tenen segells discogràfics propis. L’última novetat dels madrilenys és un disc compartit amb els mítics Ratos de Porao (Beat generation/Peculio discos, 2010). Compartiran escenari amb els catalans Memest i Goldfish.

Organitza: Stigia

+

Doogienights: Supercola dj’s. Gratuït

Dijous 20

0h. AJ dj’s. Gratuït

Divendres 21

0h. Dj Lufthansa. Gratuït

Dissabte 22

0h. Legionarios del disco dj’s. Gratuït

Dijous 27

23h. Nit Ta’Rumba: Los Impagaos + Rumberros punxaors. Gratuït

Los Impagaos ja porten més de cinc anys sobre els escenaris. El debut discogràfic va rribar amb l’aparició recopilatori Neocalorrismo por Fiesta vol.I (K Industria, 2007).

Des de llavors han compartit escenari amb Los Manolos, Gertrudis, La Troba Kung-Fú o  Ai Ai Ai. Al 2009 va aparèixer el debut discogràfic de la banda sota el nom de No Lo Intenten En Casa (Ventilador Music, 2009). El mateix any s’inclouen al famós recopilatori Más Achilifunk” (Lovemonk, 2009) dues remescles de temes del grup.

En aquests moments treballen en nou treball i ja presenten en directe algunes de les noves composicions.

Organitza: La Curiosa / dj OGT / Sala Zero

Divendres 28

0h. Samu & Mueblebar pinchan. Gratuït

Dissabte 29

23h. Schwarz (Spacerock, Múrcia)

Preu: 10/13€

Els murcians Schwarz, reis de l’spacerock a la Península, presentaran en directe Espíritus del desierto, yo os invoco (2011). Amb l’edició d’aquest treball el trio decideix fer un gir de tres-cents seixanta graus pel que fa a la forma de treballar. Aposten per l’autoedició i autoproducció. L’edició física de d’aquest artefacte sonor d’alt voltatge oníric només es podrà adquirir en un preciós vinil blanc transparent. Pels que només pensen en digital podran escoltar el disc a través de la xarxa de forma gratuïta. Amb aquests canvis Schwarz busquen l’absoluta llibertat creativa deslligant-se per complert de la indústria musical, seguint només el camí que marquen els seus deliris espacials i psicodèlics. Un concert per viatjar en l’espai i el temps.

Organitza: Anima’t

–> Escolta el nou disc de Schwarz aquí

+

0h. Kacktus dj. Gratuït

Anuncios
Posted in: Uncategorized