>> Dissabte 14/abril: The Nu Niles

Posted on 03/25/2012

0


22.30h The Nu Niles

Entrada: 7/10€

(Garatge/Punk/Rockabilly, Barcelona)

El camí que recorre des del primer LP de The Clash fins al “London Calling” és un dels més fascinants de la història del rock. Van assentar les bases del punk anglès, per escapar del cànon i endinsar-se en les arrels del seu so: rockabilly, rythm and blues, ska i pop, sempre mantenint la seva força primigènia. Nu Niles s’han trobat definitivament a si mateixos seguint el camí invers, del purisme 50’s dels seus primers passos, on la seva amalgama de rockabilly, r’n’b i western swing els va convertir en el grup més volgut de l’escena europea, a la cruesa del primer punk que ha fet dels seus directes un autèntic remolí, unint els dos pols en la seva millor col•lecció de cançons fins avui.

Per materialitzar-la, el grup va viatjar fins a Portugal per treballar amb un dels personatges més carismàtics del neo rockabilly anglès, Boz Boorer, líder dels mítics Polecats i mà dreta de Morrissey durant els últims 20 anys (guitarrista i director musical dels seus discos i directes des de 1991), qui ha ajudat al fet que el disc soni alhora molt més cru, compacte i sorprenentment pop del que mai han sonat.

Amb ressons de The Clash i Stray Cats, però també de Reverend Horton Heat, Charlie Feathers, Trashmen o Rocket From the Crypt; a la Sala Zero podreu escoltar els minuts de més intens i pur rock and roll que escoltareu aquest any!

Entrades a la venda a Shiva Music (Tarragona) i Bat a Bat (Reus)

Organitza: Anima’t

+

dj Ecléctico. Entrada lliure

Anuncios
Posted in: Uncategorized