>> Dissabte 26/maig: Abril + Final History

Posted on 05/02/2012

0


20:30h Abril + Final History

Pop rock alternatiu, Barcelona/Reus

Abril és un grup de Pop Rock alternatiu en català de Barcelona format per Dowey (veu), Néstor Quesada (baix), Víctor González i David Fernández (guitarres) i Uri López (Bateria).

Amb la seva primera Demo a finals del 2010 van aconseguir fer-se un lloc al panorama pop el país. Molt aviat una de les discogràfiques amb més trajectòria de Catalunya (PICAP) es va interessar pel projecte i a mitjans del 2011 ja es trobàven gravant el seu primer álbum “Ara o Mai” amb Txosse Ruiz (Wheelsound Studio, Cerdanyola) i masteritzat per Denis Blackham (Skye Mastering, Escòcia).

Una de les seves cançons, Cridant, va despertar l’atenció de la Xarxa de Convivència de Catalunya per fer-la servir com a himne; la seva música fa d’Abril un grup innovador a tenir en compte al circuit català.

Final History és una banda de pop punk de Reus. Va ser formada l’any 2010, fent versions de bandes com Green day i Blink 182.

L’any 2011 van començar a compondre les seves pròpies cançons i gràcies a això han tocat en diverses sales. Ara presenten les cançons de la seva maqueta en directe.

Entrada: 7/10€

Anuncios
Posted in: Uncategorized